Ontwikkelen van binnenuit

Leiders zoals jij staan voor opgaven in een context die complexer is en die snel kan veranderen. Of dit nu komt doordat je meer verantwoordelijkheid hebt gekregen of door de ontwikkelingen buiten: je bent als leider genoodzaakt om op een andere manier te gaan werken. Niet meer alles vast zetten, maar adaptief, flexibel en visionair zijn.

Adaptief willen zijn, is één. Dit laten zien, is twee.

Soms realiseren leiders zich dat ‘graag willen’ en ‘maar vaak genoeg proberen’ onvoldoende is. Dat wanneer de druk toeneemt, ze onbedoeld hun aspiraties zelfs kunnen ondermijnen. Zij kunnen zich dan vast voelen zitten in hun ontwikkeling (‘stuck’).

Leiders en teams en teams kunnen dit voorkomen of doorbreken (‘get unstuck’) als zij zich van binnenuit ontwikkelen. De beste garantie voor een duurzame gedragsverandering buiten.

Testimonials

WAT

Support van leiders en teams bij het ontwikkelen van gedrag en mindset die zij nodig hebben in tijden van toenemende druk, complexiteit en onzekerheid.

HOE

Het verbinden van de behoeften van de klant met een toegesneden, praktische en constructivistische-ontwikkelingsgerichte aanpak blijkt krachtig, betekenisvol en motiverend.

WIE

De drives die ik in een samenwerking inbreng, zijn onafhankelijk denken, creativiteit, innovatie, ontwikkeling, harmonie en verbinding. Ik werk veel, maar niet uitsluitend, in de sectoren engineering, consultancy, farmacie, zakelijke dienstverlening en contract research; opgeteld meer dan 20 jaar ervaring als ‘trusted advisor’ voor leiders en teams.