Wat

Om in tijden van toenemende druk, complexiteit en onzekerheid effectief te blijven, kunnen individuen en teams kiezen voor een adaptieve, on-the-job ontwikkelingscyclus.

  • Ontwikkelingscyclus voor individuele leiders die het fenomeen ‘getting stuck’ herkennen en / of willen groeien van ‘good to great’. Voor individuen die graag willen ontdekken hoe zij onbedoeld hun eigen ontwikkeling in de weg kunnen zitten. Individuen die graag op een veilige manier ‘hun voet van de rem willen halen’ en on-the-job willen doorgroeien naar een grotere, betere versie van zichzelf, om persoonlijke en professionele redenen.
  • Teamontwikkeling binnen organisaties. Voor teams die al veel hebben geprobeerd, maar zich tegelijkertijd klem voelen zitten door het onvermogen om disfunctionele patronen om te buigen. Voor teams die deze status quo niet willen accepteren en die willen onderzoeken of en hoe individuele en collectieve mechanismen van zelfbescherming echte vooruitgang blokkeren. En die elkaar in een intensief traject willen aanspreken en elkaar vast willen houden om zo collectief grotere, meer complexere mindset en gedragingen te laten zien. En zo het gemak en het plezier te verhogen van een vernieuwd niveau van samenwerking.

Klik hier om te lezen over hoe wij samenwerken.

Klik hier om lezen wat klanten zeggen over hun growing-on-the-job ervaring.